Przepisy

Data dodania: 2012-02-15         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Świąteczne kanapki z jajkiem i rzeżuchą

Świąteczne kanapki z jajkiem i rzeżuchą
Pora dnia: Śniadanie, Kolacja
Smak: Słony, Ziołowy
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 234
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 234
Rodzaj dania: Mięsne
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 1.00 zł
SKŁADNIKI:
Chleb żytni razowy 70 g (1.75 x kromka)
Jajka kurze, całe 38 g (1 x małej wielkości)
Szynka, z indyka 15 g (1 x plaster)
Masło 3 g (0.5 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:
garść rzeżuchy, sól
SPOSÓB WYKONANIA:
Kromki chleba posmarować masłem. Położyć na nich po połowie plastra szynki, plasterki jajka. Posypać dużą garścią rzeżuchy i doprawić solą.


Skomentuj (0)

  • Kamila K.Kamila K.2013-01-09 09:06
    pycha
  • Marzenna Marzenna 2012-09-06 07:22
    lepsze są bez szynki
  • Anna Anna 2012-05-01 19:50
    polecam

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB