Przepisy

Data dodania: 2011-04-21         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pieczone ślimaki

Pieczone ślimaki
Pora dnia: Przekąska, Obiad, Kolacja
Smak: Słony, Pikantny
Sposób przygotowania: Pieczenie
Kcal: 624
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 312
Rodzaj dania: Mięsne, Lunch
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 2.76 zł
SKŁADNIKI:
Ślimak, surowy 400 g
Oliwa z oliwek 30 g (3 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz, tymianek

SPOSÓB WYKONANIA:

Ślimaki opłukać, ukłożyć na metalowych blaszkach, posypawić do smaku solą, pieprzem, tymiankiem i polać oliwą. Piec ok 25 minut w 230C. 



Skomentuj (0)

  • Ewa  Ewa 2012-09-10 08:26
    wolę jak sobie spacerują po lesie i je pooglądać niż jeść

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB