Przepisy

Data dodania: 2016-03-11         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pasta z pieczonego łososia i brokułów

Pasta z pieczonego łososia i brokułów
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Gotowanie
Kcal: 1362
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 681
Rodzaj dania: Rybne
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 8.27 zł
SKŁADNIKI:
Brokuły 250 g (0.5 x sztuka)
Łosoś, z rusztu 250 g
Chleb żytni razowy 160 g (4 x kromka)
Słonecznik łuskany 40 g (4 x łyżka)
Czosnek 10 g

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Upieczony filet z łososia zblendować razem z ugotowanym/uparowanym brokułem. Długość blendowania zależy od konsystencji jaką chcemy uzyskać - można też ugnieść wszystko widelcem. Dodać soli i pieprzu do smaku, opcjonalnie ząbek czosnku, posypać pestkami słonecznika. Kromki chleba posmarować gotową pastą. 



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB