Przepisy

Data dodania: 2012-11-29         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapki z polędwicą, awokado i papryką

Kanapki z polędwicą, awokado i papryką
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak:
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 952
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 238
Rodzaj dania: Mięsne, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 10.56 zł
SKŁADNIKI:
Papryka czerwona 280 g (2 x średnia sztuka)
Awokado 280 g (2 x sztuka)
Chleb żytni razowy 160 g (4 x kromka)
Polędwica sopocka 48 g (4 x plaster)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Paprykę umyć i oczyścić z gniazd, następnie pokroić w paseczki. Awokado umyć obrać o pokroić w kawałki. Na kromkę chleba położyć polędwice z indyka, następnie awokado i paprykę. Doprawić przyprawami.



Skomentuj (0)

  • Kamila K.Kamila K.2012-12-02 12:04
    nigdy nie jadłam awokado na kanapce

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB